Sklep z odzieżą

Awatar użytkownika
Clara88

Sklep z odzieżą

Post autor: Clara88 » wt kwie 21, 2020 7:25 pm

Wiecie może coś na temat tego sklepu z odzieżą https://www.e-hurtowo.eu/ ? Zastanawiam się nad skorzystaniem z ich oferty, jednak kompletnie nadal nie mogę się zdecydować na jakiś sklep. Możecie pomóc? Może ktoś korzystał już z takiego sklepu? Zależy mi głównie na szerokim asortymencie oraz atrakcyjnych cenach. Dajcie znać jak będziecie coś wiedzieć, z góry dzięki za odpowiedzi!
Krew się dobywała, bo serce dalej pompowało krew, bo nie wiedziało, że nie żyje.

magnol

Re: Sklep z odzieżą

Post autor: magnol » czw cze 04, 2020 2:33 pm

W internecie masz przecież pełno ciekawych ofert od allegro, olx po pełno sklepów firmowych, innych sklepów internetowych. Zależy co chcesz kupić ? Ja np. ostatnio kupuje w fashionpolska/pl/bluzy-damskie mają ubrania wiosenne i ciekawe nowe kolekcje. Największym plusem jest duży wybór i darmowa szybka dostawa. Jak szukasz ciekawych ubranek to zawsze warto do nich zaglądnąć ! :)

Edi88

Post autor: Edi88 » śr cze 17, 2020 12:18 pm

Ostatnio w internecie natknęłam się na artykuł odnośnie tego tematu na blogu - strumpfe24.de .To bardzo ciekawy wpis. Myślę, że można się dzięki nim sporo doedukować. Sprawdźcie to sami a nie będziecie żałować. Są tam również inne super artykuły.

Sashi

Post autor: Sashi » ndz cze 21, 2020 7:32 pm

Tutaj znajdziecie opinie o sklepie Brytyjka. Myślę, że warto, choć wiadomo, produkty nie każdemu mogą podpaść ;)

ocetka

Post autor: ocetka » śr cze 24, 2020 2:43 pm

Sklepów z odzieżą jest cała masa. Trzeba jednak dobrze się rozejrzeć zanim wybierzemy jakiś konretny. Bardzo lubie robić zakupy w ubierzsie/com/ , bo maja tam bardzo przystępne ceny i spory wybór.

wiatr

Post autor: wiatr » wt lip 21, 2020 12:49 am

warto także pamiętać o dodatkach takich jak markowe okulary przeciwsłoneczne, które są uzupełnieniem ubioru. Ja swoje znalazłam na iokulary/pl/product-pol-37045-Okulary-Przeciwsloneczne-Anne-Marii-Ams-10019-B.html bardzo mi się spodobał ten model. Jest moją perełką pasują do mnie i do mojego stylu bycia.

Sashi

Post autor: Sashi » ndz lip 26, 2020 1:19 pm

Odzież kupuję w House, więc nie mam problemu z tym. Ale szukam usilnie skórzane torebki Lubin i stacjonarnie nic nie znalazłam, muszę chyba poszukać online.

Sashi

Post autor: Sashi » pt sie 07, 2020 9:10 pm

Warto zerknąć też na plecak szkolny skórzany, jaki polecacie? Jest ich mnóstwo, a już zaraz będzie trzeba jakiś kupić do szkoły.

Polina22

Post autor: Polina22 » ndz lis 22, 2020 7:12 pm

Teraz warto jest pomyśleć o ciepłym okryciu przed nadejściem zimowych dni. Widziałam niedawno bardzo ładne i wysokiej jakości kurtki oraz płaszcze w sklepie Greenpoint. Też chcę sobie kupić coś dłuższego, żeby mieć ciepłe zabezpieczenie ma mroźne dni. Teraz jest fajna moda na kurtki i wiele z nich przypadło mi do gustu.

Miriam

Post autor: Miriam » pt gru 04, 2020 1:02 pm

Jeśli chodzi o odzież, zwłaszcza męską i ogólnie o dbanie o siebie to musiałam poszukać jakichś wskazówek dla syna. Jest tak zabiegany i zapracowany, że przestał zwracać uwagę na to, w co się ubiera i jakich kosmetyków używa. Na tym blogu jego-styl/pl/ wreszcie znajdzie najlepsze wskazówki i może w końcu zadba o siebie.